ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ - ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ
 
zer-fam
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:  ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ   
EKDILOSI-ENDIAFERONTOS BUTTON
pdf koympi1

Εξασφάλισε επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Μόδας! Σπούδασε Μοντελίστ - Πατρονίστ.

Οι σπουδές ειδικότητας Μοντελίστ - Πατρονίστ στη ZER-FAM, οδηγούν με σιγουριά σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο του ενδύματος. Πρόκειται για μια περιζήτητη ειδικότητα με πολλές προοπτικές απασχόλησης και εξέλιξης. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης της  ZER-FAM, προσφέρει εξειδίκευση στις πιο σύγχρονες τακτικές και μεθόδους, ώστε οι απόφοιτοι να είναι πραγματικά καταρτισμένοι επαγγελματίες, απόλυτα έτοιμοι να εργαστούν σε οποιαδήποτε φάση της παραγωγικής διαδικασίας του ενδύματος. Για τη μέγιστη εξειδίκευση προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση σε ειδικά μαθήματα και σεμινάρια Μόδας. Ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η πρακτική άσκηση και η επαγγελματική εμπειρία που χαρίζου, που χαρίζουν συγκριτικό πλεονέκτημα στον απόφοιτο Μοντελίστ - Πατρονίστ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ
Οι σπουδές Μοντελίστ - Πατροίστ στη ZER-FAM προσφέρουν Αναγνωρισμένο πτυχίο, με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ). Επιπλέον το γραφείο Σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης της ZER-FAM στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
1 έτος:   Μοντελίστ
9 μήνες: Πατρονίστ
5 μήνες: Πατρονίστ Εντατικό Τμήμα


σεμιναριο μινι


ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΟΔΑΣ

Η σχολή Μοντελίστ - Πατρονίστ της ZER-FAM συμμετέχει στις εξελίξεις του χώρου της Μόδας και προσφέρει ειδικά τμήματα & Σεμινάρια Μόδας, με στόχο την εξειδίκευση σε νέες τεχνικές και μεθόδους.
Ενημερωθείτε εδώ

 

next