Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Η ομάδα μας

Πίσω από την επιτυχημένη πορεία του εκπαιδευτηρίου μας, κρύβεται η καθημερινή δουλειά και προσπάθεια αξιόλογων ανθρώπων που στελεχώνουν το εκπαιδευτήριο και συμβάλλουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους σε αυτό.

Design your future with us

Η κα Κλάρα Λυκούδη - Διευθύντρια Σπουδών και επικεφαλής μιας μεγάλης ομάδας άριστων εκπαιδευτικών που την πλαισιώνουν, εργάζονται καθημερινά με αγάπη για το αντικείμενο τους και με κοινό στόχο να κάνουν το όνειρο των σπουδαστών μας πραγματικότητα.

Οι καθηγητές μας, πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας, από την πρώτη ημέρα φοίτησής τους, με πολύχρονη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στο αντικείμενο τους, είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ώστε να εξελίσσουν κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.

Για μας η σχέση καθηγητή και μαθητή, αποτελεί επένδυση και γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει το εκπαιδευτικό προσωπικό μας, να στελεχώνεται από σταθερούς συνεργάτες που θα καλύψουν πάγιες ανάγκες και θα αναπτύξουν την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης με τους σπουδαστές μας.

Για το λόγο αυτό, το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλό καλλιτεχνικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο, έχει επιλεχθεί με πολύ αυστηρά κριτήρια και αποτελεί επένδυση τόσο για την ποιότητα σπουδών του όσο και για την άρτια κατάρτιση των σπουδαστών του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Κλάρα Λυκούδη - Διευθύντρια Σπουδών:

Στο πρώτο μάθημα πάντοτε αναφέρω στους σπουδαστές μου πως το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην αγάπη για τη δημιουργία.

Αυτό μας αρκεί για να καταφέρουμε να κάνουμε πολλά…. Δηλαδή τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Γνωρίζουμε πάλι πως σε δύσκολες εποχές επιβιώνουν οι καλύτεροι και εκείνοι που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για να τις αντιμετωπίσουν. Άλλωστε το έμφυτο ταλέντο υπάρχει σε κάποια σημεία και αλλού υστερεί, αποκαλύπτοντας έτσι μια ανολοκλήρωτη επαγγελματικά προσωπικότητα.

Εκεί είναι που μπορεί η εμπειρία των χρόνων του εκπαιδευτηρίου ZER‑FAM να καλύψει τα εκάστοτε κενά, επενδύοντας σήμερα στοχευμένα, σε ένα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και σε επιστημονικούς συμβούλους - συνεργάτες! Ένας έμπειρος στη θεωρία και πράξη καθηγητής, με διδακτική μεταδοτικότητα, είναι πάντοτε σε θέση να ανιχνεύσει τις δυνατότητες, αλλά και τις αδυναμίες του κάθε σπουδαστή, αποκαλύπτοντας εν αρχή τις κλίσεις του και προτρέποντάς τις σε εξέλιξη! Άλλωστε η ενίσχυση των δυνατοτήτων των σπουδαστών μας, βοηθάει ουσιαστικά το μελλοντικό επαγγελματία να βγει δυναμικά στην αγορά εργασίας πετυχαίνοντας άμεσα τους στόχους του!

Κατά βάθος είμαστε περισσότερο περήφανοι για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων Δημιουργών, αλλά και για τη σταδιακή τους αναγνώριση σε απαιτητικούς χώρους, με εφόδιο τις εξειδικευμένες γνώσεις και το σωστά εκπαιδευμένο ταλέντο τους.

Για τον ίδιο λόγο και θέλοντας να ενισχύσουμε το ρόλο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, λειτουργεί στο ίδιο πλαίσιο το Γραφείο Διασύνδεσης & Επαγγελματικής Αποκατάστασης, που είναι σε θέση να κατευθύνει σε σωστά βήματα τους αποφοίτους μας!

Στη ZER‑FAM επιλέγουμε να διαφέρουμε! Αν και εσύ θέλεις περισσότερα από τον εαυτό σου τότε μη διστάζεις…

Με εκτίμηση,

ΚΛΑΡΑ ΛΥΚΟΥΔΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ