Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Σχετικά με εμάς

Το εκπαιδευτήριο ZER‑FAM ιδρύθηκε το 1985 από τον κο Θεόδωρο Ζερκούλη (Ιδρυτής) και την κα Κλάρα Λυκούδη (Υπεύθυνη Εκπαίδευσης), με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου εκπαιδευτηρίου, το οποίο θα παρέχει ένα ολοκληρωμένο και καλά δομημένο πρόγραμμα σπουδών ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαμορφώνοντας σωστούς και επιτυχημένους επαγγελματίες.

Όλα αυτά τα χρόνια βάζουμε γερά θεμέλια εξασφαλίζοντας υπεροχή και ένα σίγουρο μέλλον!

Με κινητήρια δύναμη, την αγάπη τους για δημιουργία και το πάθος τους για καλλιέργεια, κατάφεραν να δημιουργήσουν το πρότυπο εκπαιδευτήριο ZER‑FAM, το οποίο απολαμβάνει σήμερα την αναγνώριση τόσο των επαγγελματιών του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και των εκπαιδευτηρίων του εξωτερικού για τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Το όραμά μας από το 1985 έως και σήμερα αποτυπώνεται στη φράση «Αγάπη για δημιουργία» και έχει στόχο την επιτυχημένη διαμόρφωση ενός αισθητικά αναβαθμισμένου αποτελέσματος τόσο για το άτομο (μόρφωση) όσο και για τα στοιχεία που το περιβάλλουν.

Το τρίπτυχο που υποστηρίζει τις αρχές μας και την επιτυχημένη πορεία μας είναι:

  • Το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό μας
  • Τα αναβαθμισμένα προγράμματα εκπαίδευσης
  • Η υποστήριξη των σπουδαστών μας

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης στους συγκεκριμένους τομείς, μας επιτρέπει να αφουγκραζόμαστε πρώτοι τις ανάγκες της αγοράς και να έχουμε ισχυρές συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι μας εμπιστεύονται για την κάλυψη των αναγκών τους.