Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Σπουδές Μόδας στη ZER‑FAM

Το εκπαιδευτήριο ZER‑FAM, από το 1985 με την πολύχρονη εξειδικευμένη εμπειρία του στο χώρο της Μόδας, θεωρείται πρότυπο Fashion School αναγνώρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Με εκπαιδευτικά προγράμματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και πρότυπο εργαστηριακό εξοπλισμό θέτει ως στόχο τη βαθιά αισθητική καλλιέργεια των σπουδαστών της σχολής μόδας, στοιχεία που μετουσιώνουν το ταλέντο σε άποψη.

Γνωρίζουμε ότι ο χώρος της μόδας είναι μαγευτικός αλλά και ταυτόχρονα πολύ απαιτητικός. Για το λόγο αυτό, στη σχολή μας έχουμε διαμορφώσει τα πληρέστερα προγράμματα σπουδών με μοναδικό μας στόχο τη δημιουργία σωστών και άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών.

Είναι για εμάς η ύψιστη ικανοποίηση και υπερηφάνεια να βλέπουμε διαρκώς σπουδαστές μας να διαπρέπουν στο χώρο ως καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές έχουμε αναπτύξει το πιο άρτιο και ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών σε εξειδικευμένες ειδικότητες, διατηρώντας προσιτά δίδακτρα.

Το εκπαιδευτήριο ZER‑FAM έχει επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας με Κωδ: 6279.

ZER‑FAM Fashion Show

Στο πλαίσιο της βιωματικής εκπαίδευσης η σχολή μόδας ZER-FAM καινοτομεί, διοργανώνοντας κάθε χρόνο μια βραδιά κομψότητας και αισθητικής, ένα fashion show, όπου διάσημα μοντέλα ντύνονται με δημιουργίες των σπουδαστών μας.

Το fashion show είναι αποτέλεσμα σκληρής και συλλογικής δουλειάς των σπουδαστών της σχολής μας και αποτελεί το μέσο για μια μοναδική και απόλυτα εκπαιδευτική εμπειρία, σε πραγματικές συνθήκες, όπου πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι.

Μια μαγευτική βραδιά κυριολεκτικά αφιερωμένη στους σπουδαστές μας, όπου έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και να προβάλλουν τις μοναδικές τους δημιουργίες, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους, από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών τους, μέσα από μια επίδειξη και έκθεση σχεδίου που η ZER‑FAM κατάφερε να κάνει θεσμό.

Γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχει ο απόφοιτος της σχολής Mόδας λειτουργεί γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα στο σπουδαστή καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετά την αποφoίτηση του, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.