Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά για σπουδές Σχεδίου Μόδας, Διακόσμησης, Επαγγελματικού Μακιγιάζ, Αισθητικής και Ονυχοπλαστικής.

Ελάτε στο δωρεάν σεμινάριο Κατάρτισης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και μάθετε για τις ειδικότητες και την εξέλιξη των επαγγελμάτων! .

Στο δωρεάν αυτό σεμινάριο, με την καθοδήγηση των ειδικών, θα κατανοήσετε τη φύση του επαγγέλματος που σας ενδιαφέρει, τις διάφορες ειδικότητες του συγκεκριμένου τομέα καθώς και τις προοπτικές εξέλιξης της κάθε ειδικότητας.

Επιπλέον, εφόσον το επιθυμείτε, θα δημιουργήσουμε μαζί ένα εξατομικευμένο πλάνο εκπαίδευσης, με βάση την ανάλυση των προσωπικών αναγκών σας, σε συνδυασμό με την δική σας ψυχολογία και του επαγγέλματος που θα επιλέξετε. Τέλος θα ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα σπουδών μας, τον τρόπο λειτουργίας μας και τις παροχές μας.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με την υπεύθυνη του Γραφείου Σταδιοδρομίας, για να παρακολουθήσετε το δωρεάν Σεμινάριο Κατάρτισης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, τηλεφωνώντας στο 210 5231864 (Αθήνα) και 210 4183102 (Πειραιάς).

Πριν από την απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον σας, επισκεφθείτε το πρότυπο εκπαιδευτήριο ZER‑FAM και ενημερωθείτε για τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Αξίζει!