Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν!
Κάνε την εγγραφή σου έως τις 31/7 και επωφελήσου μείωση διδάκτρων 20%!
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και γνώρισε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει σε ένα δωρεάν σεμινάριο κατάρτισης!

Σπουδές Μόδας στη ZER‑FAM

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM, από το 1985, με την εξειδικευμένη εμπειρία του στο χώρο των σπουδών μόδας, αποτελεί πρότυπο Fashion School αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και πρότυπο εργαστηριακό εξοπλισμό. Ο στόχος μας είναι η βαθιά αισθητική καλλιέργεια των σπουδαστών μας, μετατρέποντας το ταλέντο τους σε επαγγελματική άποψη.

Προγράμματα Σπουδών Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών

Γνωρίζουμε ότι ο χώρος της μόδας είναι μαγευτικός αλλά και απαιτητικός. Γι’ αυτό έχουμε διαμορφώσει τα πληρέστερα προγράμματα σπουδών, με στόχο τη δημιουργία άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών. Το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει εξειδικευμένες ειδικότητες και ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς.

Αναγνώριση και Καταξίωση

Για εμάς, η ύψιστη ικανοποίηση και υπερηφάνεια είναι να βλέπουμε τους σπουδαστές μας να διαπρέπουν ως καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της μόδας. Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, προσφέρουμε το πιο άρτιο και ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών με προσιτά δίδακτρα.

Επίσημη Άδεια Λειτουργίας

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM έχει επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας με Κωδικό: 6279. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας και να κάνετε το πρώτο βήμα προς την καριέρα σας στη μόδα.

ZER-FAM Fashion Show: Η Βιωματική Εκπαίδευση στην Κορυφή της Μόδας

Η σχολή μόδας ZER-FAM καινοτομεί, διοργανώνοντας κάθε χρόνο το ZER-FAM Fashion Show, μια βραδιά κομψότητας και αισθητικής, όπου διάσημα μοντέλα ντύνονται με δημιουργίες των σπουδαστών μας. Αυτό το fashion show είναι αποτέλεσμα σκληρής και συλλογικής δουλειάς, προσφέροντας στους σπουδαστές μας μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες.

Εκπαιδευτική Εμπειρία και Ανάδειξη Ταλέντου

Το ZER-FAM Fashion Show αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τη σχολή μας, όπου οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους δημιουργίες και να αναδείξουν το ταλέντο τους από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών τους.

Η διοργάνωση αυτή ενισχύει τη βιωματική εκπαίδευση και προσφέρει στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες και να εξελιχθούν ως μελλοντικοί επαγγελματίες στον χώρο της μόδας.

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης

Στο εκπαιδευτήριο μόδας ZER-FAM, λειτουργεί το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχουν οι απόφοιτοι της σχολής. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, υποστηρίζουμε τους σπουδαστές καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους και μετά την αποφοίτησή τους, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.

Υποστήριξη Καριέρας και Δικτύωσης

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης στοχεύει να ενισχύσει τις επαγγελματικές προοπτικές των σπουδαστών μας, προσφέροντας:

Συμβουλευτική Καριέρας: Παροχή καθοδήγησης για την επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής πορείας.

Ευκαιρίες Δικτύωσης: Διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που φέρνουν σε επαφή τους σπουδαστές με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της μόδας.

Επαγγελματικές Πρακτικές: Διασύνδεση με εταιρείες και οίκους μόδας για την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας.

Εγγύηση Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Με την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας, οι απόφοιτοι της ZER-FAM εξασφαλίζουν άμεση και επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση. Είμαστε δίπλα στους σπουδαστές μας σε κάθε βήμα της καριέρας τους, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησαν στη σχολή.