Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Σπουδές Αισθητικής Άκρων στη ZER-FAM

Οι σπουδές αισθητικής άκρων – Ονυχοπλαστικής στο εκπαιδευτήριο ZER-FAM, οδηγούν με σιγουριά σε μια εξελισσόμενη πορεία στο χώρο της Ομορφιάς.

Οι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος ως επαγγελματίες λόγω του ότι το εκπαιδευτήριο είναι αναγνωρισμένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές έχουμε αναπτύξει το πληρέστερο και πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών ονυχοπλαστικής, διατηρώντας προσιτά δίδακτρα, στον τομέα Αισθητικής Άκρων.

Γιατί σπουδές στη ZER‑FAM!

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης, ο σπουδαστής μας εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους της Αισθητικής Άκρων - Ονυχοπλαστικής στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής, ενώ έχει πρόσβαση και σε ειδικά μαθήματα & σεμινάρια ονυχοπλαστικής, nail design και αερογράφου

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την πρακτική του άσκηση και αποκτά επαγγελματική εμπειρία, ώστε να αποφοιτήσει με συγκριτικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας Αισθητικός Άκρων.

Οι σπουδές Αισθητικής στη ZER-FAM προσφέρουν αναγνωρισμένο πτυχίο, με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ).

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχει ο απόφοιτος της σχολής ονυχοπλαστικής, λειτουργεί γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα στο σπουδαστή καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετά την αποφoίτηση του, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.