Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Σπουδές Επαγγελματικού Μακιγιάζ στη ZER‑FAM

Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, οι σπουδαστές της σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ, έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.

Το επάγγελμα του Make Up Artist συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την τεχνική και εφαρμόζεται πάνω στο ανθρώπινο πρόσωπο και σώμα.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, στο εκπαιδευτήριο ZER‑FAM έχουμε αναπτύξει το πληρέστερο και πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών, διατηρώντας προσιτά δίδακτρα, στον τομέα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

Γιατί σπουδές στη ZER‑FAM!

Οι απόφοιτοι της σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της ZER‑FAM, κάνουν καριέρα σε παραγωγές θεάτρου, κινηματογράφου, τηλεόρασης, στους χώρους διαφήμισης και της μόδας. Εξειδικεύονται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους makeup στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής.

Δημιουργούν το δικό τους book και έχουν πρόσβαση σε ειδικά μαθήματα & σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ.

Το εκπαιδευτήριο μας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σήμερα και με την πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο της ομορφιάς, έχει διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα του, ώστε οι απόφοιτοι μας να διεκδικούν επάξια μια θέση στην αγορά εργασίας, ως επαγγελματίες make up artists.

Όλες οι σύγχρονες εταιρείες του μακιγιάζ είναι πάντα δίπλα μας για να μαθαίνουμε εμείς και οι σπουδαστές μας ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο χώρο.

Οι σπουδές Μακιγιάζ στη ZER‑FAM προσφέρουν Αναγνωρισμένο πτυχίο, με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ).

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχει ο απόφοιτος της σχολής μακιγιάζ, λειτουργεί γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα στο σπουδαστή καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετά την αποφoίτηση του, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.