Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Σπουδές Διακόσμησης στη ZER-FAM

Η εμπειρία του εκπαιδευτηρίου ZER‑FAM επιβεβαιώνει πως μια επιτυχημένη σταδιοδρομία δεν ήταν ποτέ θέμα ταλέντου, αλλά ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ανάπτυξης και της καλλιέργειας των δεξιοτήτων που αναπτύσσει ο σπουδαστής μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση.

Εσωτερικοί χώροι κατοικιών, επιχειρήσεων και καταστημάτων, έχουν ανάγκη από το σύγχρονο βλέμμα και την ουσιαστική καθοδήγηση του Διακοσμητή.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές έχουμε αναπτύξει στη σχολή διακόσμησης, το πληρέστερο και πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών, διατηρώντας προσιτά δίδακτρα, στους παρακάτω τομείς:

Γιατί σπουδές στη ZER‑FAM!

Το εκπαιδευτήριο μας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο, ολοκληρωμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών, που συνδυάζει τις εξειδικευμένες γνώσεις στο σύγχρονο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με την καλλιτεχνική δημιουργία, πάντα σε συνδυασμό με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στη διάθεση των σπουδαστών της σχολής διακόσμησης, βρίσκονται σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, αλλά και ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που έχει σκοπό να επιτύχει συνεργασίες με εταιρείες για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση και επαγγελματική πορεία των σπουδαστών.

Για εσάς λοιπόν που βρίσκεστε στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας σας, η ZER‑FAM σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη σωστή εξειδίκευση σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημιουργικά επαγγέλματα στον τομέα του interior design.

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχει ο απόφοιτος της σχολής διακόσμησης, λειτουργεί γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα στο σπουδαστή καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετά την αποφoίτηση του, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.