Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

Διακρίσεις

Η πολύχρονη πορεία του εκπαιδευτηρίου ZER‑FAM έχει φέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Σημαντικότερη όλων, θεωρούμε την επιτυχημένη σταδιοδρομία των απόφοιτων σπουδαστών μας, οι οποίοι στελεχώνουν αξιόλογες θέσεις στη σύγχρονη και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά εργασίας.

Σημαντικές εταιρείες και βιομηχανίες του χώρου, εμπιστεύονται το επίπεδο σπουδών της σχολής μας και των αποφοίτων μας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Μερικές από τις πιο σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει το εκπαιδευτήριο στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη είναι:

Άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας

Το εκπαιδευτήριο μας είναι ένα από τα πρώτα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα τα οποία κατάφεραν να πάρουν επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (Αρ. Απόφ. Α/17981 ΦΕΚ 2697/5‑10‑12).

Η άδεια λειτουργίας δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας, βάσει αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών. Οι προδιαγραφές αυτές αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα προγράμματα σπουδών, τη διοικητική στελέχωση και τους διδάσκοντες των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών.

Έκθεση Beauty Greece

Οι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου μας για δύο συνεχόμενες χρονιές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις από τους επισκέπτες και τους εκθέτες της Beauty Greece, της μεγαλύτερης και σημαντικότερης κλαδικής έκθεσης στο χώρο της ομορφιάς, δημιουργώντας καταπληκτικά Body Painting Shows με θέματα «Όταν οι Βαν Γκογκ, Ντεγκά, Ρενουάρ και Σερά αποτυπώνονται στο ανθρώπινο σώμα» (2012) και «4 Εποχές» (2011).

Για την επιτυχημένη συμμετοχή και την συνεισφορά τους απονεμήθηκαν βραβεία στο εκπαιδευτήριο από τους διοργανωτές της έκθεσης.

ACTA certification

Από το 2010 η σχολή μας είναι η πρώτη επιλογή της A.C.T.A. (Aristotle Certification Training & Assessment) ως εξεταστικό κέντρο Πιστοποίησης Σπουδών στους τομείς: Σχέδιο Μόδας – Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων – Αισθητική Προσώπου & Σώματος – Επαγγελματικό Μακιγιάζ – Ονυχοπλαστική.

Η ισχυρή αυτή συνεργασία αναδεικνύει και πρακτικά τη τεχνογνωσία και την εμπειρία του εκπαιδευτηρίου μας για τους τομείς εκπαίδευσης που υποστηρίζει.

Triumph Inspiration Award

Το εκπαιδευτήριο ZER‑FAM εκπροσωπήθηκε επάξια από απόφοιτους του οι οποίοι διακρίθηκαν κερδίζοντας δύο από τα τρία βραβεία του διαγωνισμού.

Οι απόφοιτοι οι οποίοι διακρίθηκαν ήταν ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης με το “Pop Art music” και η Μιμάντα Χαροκόπου με το “Message to Romeo”.