Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας
Μέτρα ασφαλείας κατά COVID 19

FAQ

Σε ποιους γνωστικούς τομείς εξειδικεύεται το εκπαιδευτήριο ZER-FAM;

Το εκπαιδευτήριο μας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και εξειδικεύεται στους τομείς:

  • Μόδας (Ολοκληρωμένες Σπουδές Σχεδίου Μόδας – Ενδυματολογίας, Μοντελίστ - Πατρονίστ, Fashion Styling και Fashion Computer Design)
  • Διακόσμησης (Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων, Visual Merchandise)
  • Αισθητικής (Αισθητική Προσώπου και Σώματος)
  • Μακιγιάζ (Επαγγελματικό Μακιγιάζ)
  • Ονυχοπλαστικής (Αισθητική Άκρων, Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Ονυχοπλαστικής)

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για το πρόγραμμα σπουδών που με ενδιαφέρει;

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για κάποια/ κάποιες από τις παραπάνω ειδικότητες, θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να ορίσουμε μια συνάντηση, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας και να σας κάνουμε παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών μας.

Ποια είναι η περίοδος εγγραφών και πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και τα μαθήματα ξεκινάνε τον Οκτώβριο με την έναρξη κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς αλλά και κατά τη διάρκεια της.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα του προγράμματος ή θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ποια είναι τα δίδακτρα για τη φοίτηση στη σχολή;

Το εκπαιδευτήριο μας κατανοώντας τους ιδιαίτερους καιρούς που διανύουμε στηρίζει ενεργά τους σπουδαστές και τις οικογένειες τους, διατηρώντας προσιτά τα δίδακτρα, έτσι ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Τα δίδακτρα μπορούν να καταβληθούν και σε μηνιαίες άτοκες δόσεις καθώς και μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση των διδάκτρων σε ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι κ.α.) και δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές μας για άτοκες μηνιαίες δόσεις για την καταβολή των διδάκτρων.

Επίσης, πάντα στο πλευρό των σπουδαστών μας, αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία την κάθε περίπτωση ξεχωριστά με σεβασμό και διακριτικότητα, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι το εκπαιδευτήριο ZER-FAM αναγνωρισμένο;

Από το 2012 το εκπαιδευτήριο ZER-FAM λειτουργεί με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας (Αρ. Αποφ. Α/17981 ΦΕΚ 2697/5‑10‑12), ως αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Ποιες ώρες γίνονται τα μαθήματα και πού;

Το εκπαιδευτήριο μας λειτουργεί καθημερινά με πρωινά, απογευματινά και βραδινά ολιγομελή τμήματα και ειδικά τμήματα Δευτέρα και Τετάρτη για την διευκόλυνση των σπουδαστών που εργάζονται.

Οι εγκαταστάσεις μας φιλοξενούνται σε τρία συνολικά κτίρια, σε πολύ κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία, στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Το κεντρικό κτίριο της σχολής βρίσκεται στην οδό Χαλκοκονδύλη 27 στην Αθήνα.

Δέχεται το εκπαιδευτήριο αλλοδαπούς φοιτητές;

Βασική αρχή του εκπαιδευτηρίου μας είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση και από την ίδρυση του έως και σήμερα δέχεται σπουδαστές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Μετά την εναρμόνιση της Ελληνικής νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/114/ΕΚ σχετικά με τις προϋποθέσεις εισδοχής υπηκόων τρίτων χωρών με σκοπό τις σπουδές, το εκπαιδευτήριο μας δύναται με κάποιες προϋποθέσεις, να προσφέρει άδεια διαμονής (μαθητική βίζα) σε όσους σπουδαστές ανήκουν σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης για όσο διαρκέσουν οι σπουδές τους.

Όλα αυτά τα χρόνια η ZER-FAM σέβεται τους σπουδαστές της χωρίς καμία διάκριση....