Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν!
Κάνε την εγγραφή σου έως τις 31/7 και επωφελήσου μείωση διδάκτρων 20%!
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και γνώρισε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει σε ένα δωρεάν σεμινάριο κατάρτισης!

Εγκαταστάσεις

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM φιλοξενείται σε δύο συνολικά κτίρια, σε πολύ κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία, στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου μας αποτελούνται από πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες και εργαστήρια που προσφέρουν στον σπουδαστή όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις εκπαίδευσης στο αντικείμενο του.

Ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις CAD/CAM της σχολής Μόδας

Ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια και αίθουσες υπολογιστών λειτουργούν με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός επαγγελματία, προκειμένου ο σπουδαστής να εκπαιδεύεται σε πραγματικές συνθήκες. Όλος ο εξοπλισμός για τις ανάγκες των μαθημάτων, εργασιών και πρακτικής εξάσκησης παρέχεται από το εκπαιδευτήριο και δεν υπάρχουν κρυφά κόστη.

Στο εκπαιδευτήριο μας λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα CAD/CAM και είναι το μόνο εκπαιδευτήριο που διαθέτει δικό του digitizer και plotter ώστε οι σπουδαστές του Ολοκληρωμένου Κύκλου της Μόδας να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με την παραγωγική διαδικασία μέσω υπολογιστή και να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρητικές τους γνώσεις.

Πλήρως Εξοπλισμένα Εργαστήρια της Σχολής Διακόσμησης

Στη διάθεση των σπουδαστών μας βρίσκονται τα πιο σύγχρονα, προηγμένα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια (εκπαίδευση στα προγράμματα Corel DRAW, AutoCAD 2D και 3D). Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων δίνεται η δυνατότητα πλήθους πρακτικών εφαρμογών και εντατικής άσκησης σε προσωπικό υπολογιστή και υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εκπαιδευτών. Για την ολοκλήρωση των ειδικών projects οι σπουδαστές μας έχουν την υποστήριξη του σύγχρονου εξοπλισμού της σχολής και πρόσβαση σε δίκτυο WiFi.

Σύγχρονα και Εξειδικευμένα Εργαστήρια της Σχολής Αισθητικής

Τα εργαστήρια Αισθητικής είναι άρτια εξοπλισμένα με σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να εξοικειωθούν και να εξειδικευτούν πλήρως με όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής προσώπου και σώματος. Τα εργαστήρια μας διαθέτουν:

  • Vaper
  • Μεγεθυντικούς Φακούς
  • Συσκευές Υψίσυχνων Ρευμάτων & Ιονισμού προσώπου και σώματος
  • Σπάτουλες υπερήχων
  • Μηχανήματα Μυοπαθητικής Γυμναστικής & Ηλεκτρικής Ριζικής Αποτρίχωσης
  • Θερμοκουβέρτες
  • Συσκευές ζεστού και κρύου κεριού για αποτρίχωση, συσκευές ατμού για βαθύ καθαρισμό και συσκευές παραφίνης

Έκθεση Σχεδίου Μόδας και Βεστιάριο

Στο κεντρικό κτίριο του εκπαιδευτηρίου μας λειτουργεί έκθεση σχεδίου μόδας και βεστιάριο με κουστούμια σύγχρονα στο prêt-à-porter, στην haute couture, σε Νυφικά καθώς και δημιουργίες σε αυθεντικά κουστούμια σε μια αναδρομή στην ιστορία του ενδύματος που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι σπουδαστές μας.

Έκθεση Σχεδίου Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων

Επίσης στο κεντρικό μας κτίριο φιλοξενείται έκθεση σχεδίου, με δημιουργίες και προτάσεις των σπουδαστών της διακόσμησης για χώρους κατοικίας, επαγγελματικούς χώρους, βιτρίνες καταστημάτων, μακέτες και διακοσμητικές κατασκευές.

Οι εκθέσεις μας είναι ανοιχτές για τους νεότερους σπουδαστές μας και το κοινό, καθημερινά από τις 9:30 έως τις 20:30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Στα γραφεία της Διεύθυνσης του εκπαιδευτηρίου, ειδικά διαμορφωμένη δανειστική βιβλιοθήκη προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές από την πρώτη ημέρα της φοίτησης τους, να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το αντικείμενο τους.

Χώρος Σπουδαστών

Με γνώμονα πάντα τον σπουδαστή, το εκπαιδευτήριο έχει δημιουργήσει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για χρήση αποκλειστικά από τους σπουδαστές, ως χώροι χαλάρωσης, δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

Οι κτιριακές υποδομές του εκπαιδευτηρίου καθώς και οι συνθήκες υγιεινής έχουν ελεγχθεί από μηχανικούς και από ειδικούς του Υπουργείου Παιδείας και κρίθηκαν επαρκείς για την εξασφάλιση παραμονής των σπουδαστών στο εσωτερικό του κτιρίου όπως και στον περιβάλλοντα χώρο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την ασφάλεια και την υγιεινή των χώρων.