Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν!
Κάνε την εγγραφή σου έως τις 30/6 και επωφελήσου μείωση διδάκτρων 20%!
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και γνώρισε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει σε ένα δωρεάν σεμινάριο κατάρτισης!

Σπουδές Αισθητικής Προσώπου & Σώματος στη ZER-FAM

Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, οι σπουδαστές της σχολής Αισθητικής, έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, στο εκπαιδευτήριο ZER‑FAM έχουμε αναπτύξει το πληρέστερο και πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών, διατηρώντας προσιτά δίδακτρα, στον τομέα Αισθητικής Προσώπου & Σώματος.

Γιατί σπουδές στη ZER‑FAM!

Το εκπαιδευτήριο μας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σήμερα και με την πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, έχει διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα της σχολής αισθητικών, ώστε οι απόφοιτοι μας να διεκδικούν επάξια μια θέση στην αγορά εργασίας, ως επαγγελματίες.

Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής μας και με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε εξειδικευμένα μηχανήματα αισθητικής για την περιποίηση προσώπου και σώματος με τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες εφαρμόζοντας σε πράξη τις θεωρητικές τους γνώσεις.

Όλες οι σύγχρονες εταιρείες αισθητικής είναι πάντα δίπλα μας για να μαθαίνουμε εμείς και οι σπουδαστές μας ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο χώρο της ομορφιάς.

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιλογών που έχει ο απόφοιτος της σχολής αισθητικής, λειτουργεί γραφείο σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δικτύωσης. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα στο σπουδαστή καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετά την αποφoίτηση του, παρέχοντας εγγύηση επαγγελματικής αποκατάστασης.