Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ξεκίνησαν!
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και γνώρισε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει σε ένα δωρεάν σεμινάριο κατάρτισης!

Τα νέα μας

ZER-FAM Fashion

Βιωματική εκπαίδευση και πρακτική στη σχολή Σχεδίου Μόδας

Το εκπαιδευτήριο μας στο πλαίσιο της άριστης κατάρτισης των σπουδαστών του και με εξειδικευμένα μαθήματα θεωρητικής και βιωματικής εκπαίδευσης σε σπουδές Πατρόν, Σχεδίου μόδας, Fashion Styling, Μουλάζ, Fashion Computer Design, δίνει τη δυνατότητα στους τελειόφοιτους σπουδαστές να συνεργαστούν με βιοτεχνίες ετοίμου ενδύματος και επώνυμους σχεδιαστές μόδας για την πρακτική τους εξάσκηση.

ZER-FAM Make Up Studies

Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Μια συναρπαστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι σπουδαστές του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Επαγγελματικού Μακιγιάζ του εκπαιδευτηρίου μας, οι οποίοι με την ενεργό πάντα στήριξη της σχολής μας ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του μακιγιάζ των χορευτριών της παράστασης μπαλέτου με τίτλο "Η ώρα και το βήμα", για όλες τις ημέρες των παραστάσεων στο θέατρο Ακροπόλ.

ZER-FAM Μοντελίστ Πατρονίστ

Μετεκπαιδευτικό Τμήμα Μοντελίστ

Ξεκίνησε το μετεκπαιδευτικό τμήμα για τους σπουδαστές του 2ου έτους του τμήματος Μοντελίστ – Πατρονίστ στη σχολή Μόδας του εκπαιδευτηρίου μας, με μαθήματα στον τομέα του βιομηχανικού – βιοτεχνικού πατρόν, παραγωγής και κοστολόγησης μοντέλων, τεχνολογίας μεγεθύνσεων, fashion marketing και οργάνωσης παραγωγής.

ZER-FAM Body Painting

Body Painting στο εκπαιδευτήριο ZER-FAM

Η ζωγραφική σώματος (Body Painting) είναι μια μορφή τέχνης που μας ακολούθησε από τις αρχαίες προϊστορικές εποχές, όταν γεννήθηκε η ανθρώπινη φυλή, μέχρι τα σύγχρονα χρόνια όπου ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως καινοτόμο καμβά που μπορεί να επιδείξει την ανθρώπινη ομορφιά σαν να μην έχει ύφος τέχνης μπροστά του.

Παγκόσμιο Συνέδριο Γούνας - Κρυσταλλία Τέκου

H απόφοιτη μας Κρυσταλλία Τέκου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γούνας

Η Κρυσταλλία, με βάση τις ολοκληρωμένες σπουδές της ως Πατρονίστ – Μοντελίστ – Σχεδιάστρια Μόδας του εκπαιδευτηρίου μας, σε συνδυασμό με το αστείρευτο ταλέντο και τη φαντασία της, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και δίκαια κέρδισε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο συνέδριο γούνας στον Καναδά.

ZER-FAM Fashion Show 2018

ZER-FAM Fashion Show 2018

33 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης γιόρτασε ο εκπαιδευτικός όμιλος ZER-FAM, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, με ένα εντυπωσιακό Fashion Show.

Νέες Εγγραφές ZER-FAM

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά για σπουδές Σχεδίου Μόδας, Διακόσμησης, Επαγγελματικού Μακιγιάζ, Αισθητικής και Ονυχοπλαστικής.

zer_fam_fashion_show_2018

ZER-FAM Fashion Show 2018 "Addicted to Fashion"

Η ZER‑FAM διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την καθιερωμένη Πασαρέλα της με τίτλο “ADDICTED TO FASHION 2018” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 21.30 στο Cine Kerameikos, Κεραμεικού 58, Αθήνα.

ZER-FAM registrations

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου!

Νέα τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου!!

Μετέτρεψε το πάθος σου σε επάγγελμα και γίνε και εσύ καταξιωμένος επαγγελματίας όπως πολλοί απόφοιτοί μας με Σπουδές στο Σχέδιο Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Ονυχοπλαστικής.

ZER-FAM Fashion Show 2017

ZER-FAM Fashion Show 2017: Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λαμπερές παρουσίες

32 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης γιόρτασε ο εκπαιδευτικός όμιλος ZER-FAM, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με ένα εντυπωσιακό Fashion Show.

Pages