Οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου συνεχίζονται!
Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και γνώρισε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει σε ένα δωρεάν σεμινάριο κατάρτισης!

Τα νέα μας

ZER-FAM Fashion Show 2019

Zer-Fam Fashion Show "Addicted to Fashion 2019"

Η ZER-FAM διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την καθιερωμένη πασαρέλα της με τίτλο “ADDICTED TO FASHION 2019” η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "ΑΘΗΝΑΙΣ"

ZER-FAM Fashion Show 2019

ZER-FAM Fashion Show 2019 is coming …

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το καθιερωμένο πια Fashion Show του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM, οι σπουδαστές της πλέον εξειδικευμένης σχολής Σχεδίου Μόδας – Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων και Ομορφιάς στην Ελλάδα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό

Εγγραφές ZER-FAM

Έναρξη Εγγραφών για την Εκπαιδευτική Περίοδο 2019 - 2020

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM ανακοινώνει την έναρξη των προεγγραφών για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2019 - 2020.

ZER-FAM Bridal Expo 2019

Έκθεση Νυφικών Bridal Expo 2019 στο Ζάππειο

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αποφοίτους της σχολής Σχεδίου Μόδας του εκπαιδευτηρίου μας, Αναστασία Αραβανή και Άννα Βενέτη, που συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία και ξεχώρισαν με την παρουσία τους, στην Έκθεση Νυφικών Bridal Expo 2019.

ZER-FAM Εντατικά Τμήματα Μόδας, Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα εντατικά τμήματα Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2019!

Πριν από την απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον σου, επισκέψου το πρότυπο εκπαιδευτήριο ZER‑FAM και ενημερώσου για τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Αξίζει!

ZER-FAM Σπουδές Μόδας

Βιωματική εκπαίδευση και πρακτική στη σχολή Σχεδίου Μόδας 

Σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επίδειξη μόδας του μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή κ. Μάρκελλου Νύκτα, βιώνοντας μια συναρπαστική και ταυτόχρονα χρήσιμη για την επαγγελματική τους πορεία, εμπειρία.

ZER-FAM Make Up Studies

Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Μια συναρπαστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι σπουδαστές του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Επαγγελματικού Μακιγιάζ του εκπαιδευτηρίου μας, οι οποίοι με την ενεργό πάντα στήριξη της σχολής μας ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του μακιγιάζ των χορευτριών της παράστασης μπαλέτου με τίτλο "Η ώρα και το βήμα", για όλες τις ημέρες των παραστάσεων στο θέατρο Ακροπόλ.

ZER-FAM Fashion

Βιωματική εκπαίδευση και πρακτική στη σχολή Σχεδίου Μόδας

Το εκπαιδευτήριο μας στο πλαίσιο της άριστης κατάρτισης των σπουδαστών του και με εξειδικευμένα μαθήματα θεωρητικής και βιωματικής εκπαίδευσης σε σπουδές Πατρόν, Σχεδίου μόδας, Fashion Styling, Μουλάζ, Fashion Computer Design, δίνει τη δυνατότητα στους τελειόφοιτους σπουδαστές να συνεργαστούν με βιοτεχνίες ετοίμου ενδύματος και επώνυμους σχεδιαστές μόδας για την πρακτική τους εξάσκηση.

ZER-FAM Μοντελίστ Πατρονίστ

Μετεκπαιδευτικό Τμήμα Μοντελίστ

Ξεκίνησε το μετεκπαιδευτικό τμήμα για τους σπουδαστές του 2ου έτους του τμήματος Μοντελίστ – Πατρονίστ στη σχολή Μόδας του εκπαιδευτηρίου μας, με μαθήματα στον τομέα του βιομηχανικού – βιοτεχνικού πατρόν, παραγωγής και κοστολόγησης μοντέλων, τεχνολογίας μεγεθύνσεων, fashion marketing και οργάνωσης παραγωγής.

ZER-FAM Body Painting

Body Painting στο εκπαιδευτήριο ZER-FAM

Η ζωγραφική σώματος (Body Painting) είναι μια μορφή τέχνης που μας ακολούθησε από τις αρχαίες προϊστορικές εποχές, όταν γεννήθηκε η ανθρώπινη φυλή, μέχρι τα σύγχρονα χρόνια όπου ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως καινοτόμο καμβά που μπορεί να επιδείξει την ανθρώπινη ομορφιά σαν να μην έχει ύφος τέχνης μπροστά του.

Pages