Η ZER FAM παρουσίασε με επιτυχία το "Addicted to Fashion 2023" στο Ωδείο Αθηνών: Ένα αξέχαστο γεγονός!

Η ZER FAM, ο πιο αξιόλογος εκπαιδευτικός οργανισμός μόδας στην Ελλάδα, κατάφερε για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό με το μοναδικό fashion show "Addicted to Fashion", που πραγματοποιήθηκε στο καταξιωμένο Ωδείο Αθηνών. Σε συνεργασία με τo PR & Marketing Agency FMN, η βραδιά αποτέλεσε έναν εορτασμό της δημιουργικότητας, του στιλ και της αισθητικής, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους ανυπόμονους για ένα ακόμα επιτυχημένο έτος μπροστά.

Την βραδιά της 5ης Ιουλίου, μέσα στον υπέροχο χώρο του Ωδείου Αθηνών, η Όλγα Φαρμάκη παρουσίασε το πιο πρόσφατο επεισόδιο του κλασικού fashion event της ZER FAM με τον τίτλο "Addicted to Fashion". Αυτή η εξαιρετική εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους ταλαντούχους φοιτητές της ομάδας να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και να ξεχωρίσουν μέσα από ένα εντυπωσιακό show. Ενώ το catwalk βρέθηκε στο επίκεντρο, ήταν η άψογη εκπαιδευτική ικανότητα και οι υψηλές προδιαγραφές της οργάνωσης που επέτρεψαν στους φοιτητές να αναπτυχθούν και να εκτοξεύσουν την καριέρα τους στον χώρο της μόδας.

Με ώρα έναρξης στις 21:00, λάτρεις της μόδας και επαγγελματίες του χώρου συγκεντρώθηκαν στο Ωδείο Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β', αρ. 17-19. Ο χώρος, γνωστός για τον μεγαλοπρεπή και κομψό του χαρακτήρα, αποτέλεσε το ιδανικό υπόβαθρο για μια αξέχαστη βραδιά που παρουσίασε τον καλύτερο συνδυασμό μόδας, τεχνοτροπίας και καινοτομίας.

Το show "Addicted to Fashion 2023" όχι μόνο υπερκέρασε τις προσδοκίες, αλλά άφησε μια ανεξίτηλη εντύπωση σε όλους όσους παρευρέθηκαν. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια, ανυπομονησία και μια ζωηρή ατμόσφαιρα που αποτύπωσε το πνεύμα της ZER FAM και την δέσμευσή της για την αριστεία στην εκπαίδευση μόδας. Από πρωτοποριακά σχέδια έως διαχρονικές κλασικές δημιουργίες, οι συλλογές των φοιτητών αποτέλεσαν απόδειξη του πάθους, της αφοσίωσης και του αξιοσημείωτου ταλέντου τους.

Η επιτυχία του "Addicted to Fashion 2023" επικυρώνει για μια ακόμα φορά τη θέση της ZER FAM ως πρωτοπόρου δύναμης στην ελληνική μόδα. Καθώς ανατρέχουμε σε αυτήν την αξέχαστη εκδήλωση, ανυπομονούμε για το επόμενο έτος, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά μας να εμπνέουμε την επόμενη γενιά των ηγετικών προσωπικοτήτων της μόδας. Η ακλόνητη υποστήριξη από τους εκλεκτούς μας καλεσμένους, τους συνεργάτες μας και τη μόδα γενικότερα έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία μας, και εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την εξαιρετική βραδιά.

Σχετικά με τη ZER FAM:
Η ZER FAM είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπαίδευσης μόδας στην Ελλάδα, αναγνωρισμένος για την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των νέων εμφανιζόμενων ταλέντων. Μέσα από προγράμματα που προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, εμπειρία και καινοτόμες πλατφόρμες, η ZER FAM διαμορφώνει το μέλλον της μόδας, παρέχοντας στους φοιτητές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που απαιτούνται για την επιτυχία τους. Με μια πλούσια κληρονομιά αριστείας, η ZER FAM συνεχίζει να εμπνέει και να μετασχηματίζει τον χώρο της μόδας, τοποθετώντας την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας μόδας καινοτομίας.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Αθήνα : 210 5231864
Πειραιάς: 2104183102