Η ζωγραφική σώματος (Body Painting) είναι μια μορφή τέχνης που μας ακολούθησε από τις αρχαίες προϊστορικές εποχές, όταν γεννήθηκε η ανθρώπινη φυλή, μέχρι τα σύγχρονα χρόνια όπου ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως καινοτόμο καμβά που μπορεί να επιδείξει την ανθρώπινη ομορφιά σαν να μην έχει ύφος τέχνης μπροστά του. Πολλοί πιστεύουν ότι η ζωγραφική του σώματος ήταν η πρώτη μορφή τέχνης που χρησιμοποιήθηκε από τον άνθρωπο και τα αρχαιολογικά στοιχεία είναι κοντά στην υποστήριξή της.

Στο εκπαιδευτήριο ZER-FAM οι σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής – Επαγγελματικού Μακιγιάζ εκπαιδεύονται, παρακολουθούν και εξειδικεύονται σε όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές του Body painting.

Οι σπουδές Ομορφιάς στη ZER-FAM όπως οι Σπουδές Αισθητικής, οι Σπουδές Μακιγιάζ και οι Σπουδές Ονυχοπλαστικής δίνουν στους σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου μας το συγκριτικό πλεονέκτημα να εκπαιδευτούν τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη με συμμετοχές σε show, επιδείξεις, πρακτική εξάσκηση κ.α.

Η φωτογραφία είναι από δημιουργία body painting των σπουδαστών του τμήματος Αισθητικής – Μακιγιάζ του εκπαιδευτηρίου, που παρουσιάστηκε στο Fashion Show 2018 του εκπαιδευτηρίου στο Cine Κεραμεικός