32 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης γιόρτασε ο εκπαιδευτικός όμιλος ZER-FAM, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με ένα εντυπωσιακό Fashion Show.

Μέσα στο κατάμεστο CINE KERAMEIKOS, ένα εντυπωσιακό Catwalk εξελίχθηκε σε ένα φαντασμαγορικό show με πολλά happenings, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στη μνήμη των θεατών! Επαγγελματίες του χώρου της μόδας, άνθρωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλες αξιόλογες καλλιτεχνικές προσωπικότητες, φίλοι, συγγενείς και σπουδαστές των τμημάτων του εκπαιδευτηρίου, συναντήθηκαν για να παρακολουθήσουν, να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις προτάσεις των πολλά υποσχόμενων νέων δημιουργών.

Σε μία πανδαισία χρωμάτων με ευφάνταστα υλικά, υφάσματα και σχέδια, οι σπουδαστές του τμήματος «Fashion Design», παρουσίασαν για ακόμη μια χρονιά τις δημιουργίες τους, σε ένα "Addicted To Fashion" Show!!

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show με πρωτότυπες δημιουργίες που αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία φινέτσα, εκφράζουν το σήμερα και γοητεύουν τους ανθρώπους που αναζητούν το διαφορετικό. Η έμπνευση, αλλά και η τεχνογνωσία που χαρακτήρισε τις δημιουργίες των σπουδαστών, η πρωτοτυπία και το σωστό styling παρουσιάστηκαν από επώνυμα μοντέλα του χώρου, ενώ το show πλαισίωσε με εντυπωσιακό τρόπο η γνωστή παρουσιάστρια κα Μαντώ Γαστεράτου.

Το μακιγιάζ των μοντέλων όπως και τις δημιουργίες body painting, επιμελήθηκαν οι σπουδαστές από τον τομέα Αισθητικής και Μακιγιάζ, ενώ τη διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου, επιμελήθηκαν σπουδαστές από τον τομέα της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων.

Έκδηλη ήταν η δημιουργική και σύγχρονη σκέψη που χαρακτηρίζει τους σπουδαστές όλων των τμημάτων του εκπαιδευτηρίου, καθώς η γνώση γίνεται βίωμα από τα πρώτα έτη των σπουδών. Η άρτια εκπαιδευτική προετοιμασία οδηγεί σταδιακά στην ανάπτυξη των κατάλληλων επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, που μετά το πέρας των σπουδών, κάνουν τους αποφοίτους του εκπαιδευτηρίου να ξεχωρίζουν με πλεονεκτήματα που τους προσφέρουν πολλές δυναμικές προοπτικές!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το μότο των σπουδαστών και των καθηγητών, που συνοψίζει τη φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου ΖΕR-FAM, «Αγάπη για τη Δημιουργία»!