Η ZER-FAM διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την καθιερωμένη πασαρέλα της με τίτλο “ADDICTED TO FASHION 2019” η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "ΑΘΗΝΑΙΣ", Καστοριάς 34-36, Αθήνα.

Η μοναδική παραγωγή που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την πλέον εξειδικευμένη σχολή Σχεδίου Mόδας – Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων και Ομορφιάς στην Ελλάδα, έχει ως μοναδικό στόχο τόσο να τιμήσει τους σπουδαστές της, όσο και να τους δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους σε μια επαγγελματική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, όμοια των ντεφιλέ διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων Μόδας.

Σε ένα μοναδικό CATWALK επώνυμα μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των Νέων Σχεδιαστών Μόδας της ZER-FAM.

Οι μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών θα παρουσιαστούν μέσα από μια πανδαισία μουσικής, τεχνολογίας και εικόνας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολυχώρου Πολιτισμού "ΑΘΗΝΑΙΣ" ο οποίος και θα μεταμορφωθεί για ένα βράδυ στο μεγαλύτερο Catwalk της Αθήνας.

Το Catwalk απαρτίζεται από εντυπωσιακά Μακιγιάζ και Body Paintings, δημιουργίες των σπουδαστών του τομέα Αισθητικής και Make up Art της σχολής, αλλά και πολλές εκπλήξεις!!

Για προσκλήσεις – πληροφορίες: 210.5231864 & 210.5224561